Over mij

Mijn naam is Mariëtte Nijs, 55 jaar en 34 jaar gelukkig getrouwd met Rik, wij hebben 3 prachtige dochters en 4 prachtige kleindochters.

Ik houd van Jezus, van zingen, lezen, samen fijne leuke dingen doen en goede gesprekken hebben. Ik vind het heerlijk om te fietsen door Nederland en te wandelen met de honden.

Coaching kwam op mijn pad in coronatijd. Ik zat niet lekker in mijn vel en vroeg mij dikwijls af: wat is het plan voor mijn leven? Hoe ga ik mijn tijd besteden in de toekomst? En waar word ik nou blij van? Ik was vast gelopen en voelde geen echte vreugde. Totdat mijn gebed verhoord werd en er een nieuwe periode in mijn leven aanbrak.                            

Ik heb een praktische en creatieve coachingopleiding gedaan bij Total Balance. De thema’s geloof, groei, blijdschap, gezondheid en liefhebben, vormen de basis van waaruit ik werk, die je helpen om weer in balans te leven, en weer te zijn zoals je bedoeld bent. Samen ontdekken of hervinden waar jou identiteit en kracht ligt, is mijn passie. 

Tijdens de opleiding heb ik zelf diepe heling, genezing, groei en verandering mogen ontvangen en ben een veel blijer en lichter mens geworden. Dat gun ik iedereen!

Zo is mijn passie ontstaan om JOU een stapje verder te helpen op de weg die JIJ mag gaan. 

Mijn kernwaarden zijn: Empathisch, liefdevol, meelevend, betrouwbaar, bemoedigend, motiverend, luisterend, verbindend.